Werknemersmagazine Werkvloer nummer 4 2022

De vierde editie van het blad Werkvloer is weer gepubliceerd. In deze editie zijn onder andere artikelen te vinden over de zorgen over psychosociale arbeidsbelasting, het Persoonlijk Ontwikkelingsbudget (POB), calamiteitenverlof en arbeidsrisico kou.

Werkvloer digitaal ontvangen

De redactie van Werkvloer staat open voor de input van de werknemers. Lezers kunnen reageren op artikelen, onderwerpen aandragen of vragen stellen. Dit kan via het e-mailadres: info@graancao.nl. Wilt u de digitale Werkvloer per e-mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar het e-mailadres: info@graancao.nl om u aan te melden! 

Werknemerskrant

Werkvloer is de werknemerskrant in de diervoedersector en het resultaat van samenwerking tussen Nevedi, FNV en CNV. Doel van de krant is het informeren van werknemers over ontwikkelingen binnen hun sector.  Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere scholing, kwaliteit en veiligheid, cao, pensioenen en wet- en regelgeving. In iedere editie wordt een onderwerp uitgebreid toegelicht door experts. Daarnaast zijn er vaste rubrieken zoals ‘Oh zit dat zo’. Om het blad herkenbaar te maken worden diervoederbedrijven betrokken bij de diverse onderwerpen door middel van interviews en foto’s. 

Scroll naar boven